crown logo

Bruiloften in chateau de la couronne

met in-house bruiloft planning, uitgebreide ervaring en een lijst van top partners en leveranciers waar we op kunnen bouwen, kunt u er zeker van zijn dat uw bruiloft in chateau de la couronne alles zal zijn wat u wilt dat het is.

speciale website voor bruiloften

bride from above

We hebben een speciale website voor bruiloften, waar u veel afbeeldingen en diavoorstellingen van echte bruiloften kunt zien die hebben plaats gevonden in Chateau de la Couronne. Klik op de afbeelding hierboven om naar de trouwsite te gaan.


BRUILOFTEN IN CHATEAU DE LA COURONNE

bride in the main hall

Chateau de la Couronne biedt de meest romantische omgeving voor uw bruiloft. Een prachtige mix van een oude stenen chateau, klassiek sierlijke inrichting en koel stedelijke design, het kasteel is geschikt voor bruiloften voor maximaal 120 zittende diners – zelfs meer als u wilt gebruik maken van partytenten op het privéterrein.
Er is ruimte voor maximaal 26 personen om te verblijven in het kasteel zelf - allemaal in het hoofdgebouw - met veel meer accommodatie op loopafstand, dus het kasteel is flexibel genoeg voor alles, van een intieme viering tot een full-on 100 + gast viering! En met jarenlange ervaring en honderden evenementen en bruiloften onder onze riem, kunt u er zeker van zijn dat de bruiloft die u in gedachten had, de bruiloft is die u krijgt.


DE CEREMONIE

bride and groom romantic tears

Veel gasten kiezen ervoor om hun ceremonie te houden in de formele tuinen, waar u het geluid van de baby vleugel over het terras en de gazons nog kunt horen. D e salons hebben openslaande deuren naar het grote terras, waarachter de formele tuinen liggen, met gazon en beplant met volwassen bomen en struiken. Ze bieden een mooie, ontspannen ruimte waar gasten na de ceremonie binnen en buiten kunnen lopen, onder een van de parasols op het terras kunnen zitten, loungen of spelen op de gazons, of achterover kunnen leunen in een van de salons terwijl we hapjes en champagne serveren.
Meer intieme ceremonies kunnen worden gehouden in de Piano Salon als u dat fijner vindt. Met zijn brede openslaande deuren, het uitzicht op de tuinen daarachter en de prachtige, groene achtergrond, is het een locatie met immense charme.

bride and groom on the wall

ceremony on the lawn

bride and groom stroll in the grounds

bride and groom in the old railway station